600 g vepřových řízků
4 vejce
2 lžíce majolky
2 lžíce solamylu
1,5 lžíce mleté papriky
1 lžíce maggi
5 stroužků česneku
sůl
olej na smažení
Vepřové řízky v těstíčku – recept
Vejce, majolku, solamyl, mletou papriku, maggi, česnek utřený se solí smícháme a vytvoříme tím těstíčko.
Vepřové řízky (můžete použít i kuřecí řízky) omyjeme, osušíme, naklepeme a naložíme do připraveného těstíčka, ve kterém ho necháme přes noc odležet.
Druhý den smažíme vepřové řízky v těstíčku na rozpáleném oleji z obou stran 3 – 4 minuty.
Vepřové řízky v těstíčku podáváme s hedvábnou bramborovou kaší a zeleninou, např. nakládanými cibulkami apod.