Vepřové kotlety plněné
4 silnější vepřové kotlety 4 plátky šunky sůl, kmín 2 stroužky česneku 60 g tuku Náplň: 1 cibule 1/4 menší hlávky zelí cukr ocet lžička oleje
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 silnější vepřové kotlety 4 plátky šunky sůl, kmín 2 stroužky česneku 60 g tuku Náplň: 1 cibule 1/4 menší hlávky zelí cukr ocet lžička oleje
800 g brambor 300 g kysaného zelí 150 g polohrubé mouky 2 vejce 2 lžičky bramborového škrobu 2 stroužky česneku sůl olej na smažení
500 g sterilovaného zelí 1 jablko 40 g oleje 1 malá cibule cukr, sůl
1 velké vepřové koleno (v kloubu naseknuté) špetka soli, špetka mletého pepře 500 g kysaného zelí 100 g anglické slaniny 8 brambor 1 lžička grilovacího koření
500 g vepřového boku 1 sklenice zelí ve sladkokyselém nálevu 4 podrcené jalovčinky drcený kmín olej sůl
1 kg brambor 400 g kysaného zelí sůl, kmín 2 lžíce sádla 1 střední cibule 100 g škvarků nebo 70 g slaniny
1,3 l vody 600 g brambor 300 g kysaného zelí 1 cibule 3 lžíce tuku 1 lžíce škvarků nebo slaniny nakrájené na kostičky 1 lžíce mouky sůl, 2 kuličky pepře, kmín
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress