Salát ze šmakouna a čerstvé zeleniny
Plátky šmakouna šálek zeleného hrášku šálek nastrouhané mrkve a celeru šálek nastrouhané mladé kedlubny a květáku 1 lžíce cibule 1 lžička pažitky 250 ml zakysané smetany
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Plátky šmakouna šálek zeleného hrášku šálek nastrouhané mrkve a celeru šálek nastrouhané mladé kedlubny a květáku 1 lžíce cibule 1 lžička pažitky 250 ml zakysané smetany
400 g krůtího masa 2 cibule 40 g sádla masový vývar sůl, pepř 3 zelené papriky 2 rajčata 2 pálivé papriky 100 g zeleného hrášku 1 lžíce ostrého kečupu
700 g hovězího masa sůl, pepř 1 – 2 lžíce hladké mouky 1 lžička tymiánu 5 lžic olivového oleje 1 cibule 2 stroužky česneku 400 g oloupaných rajčat šťáva z 1/2 citrónu 1 kostka zeleninového bujonu 150 g rajského protlaku 250 g čerstvého (nebo mraženého) hrášku 1 lžička cukru 1 lžička čerstvého tymiánu
6 – 8 uvařených brambor 3 vejce 50 g sýra eidam ap. 3 lžíce zeleného hrášku 30 g másla 1/2 šálku mléka sůl zelená petrželka (nebo pažitka)
2 kuřecí prsní řízky 1 sáček Knorr Inspirace Zapečené kuře s česnekem a sýrem 2 mrkve 1 pastinák (petržel) 1 menší květák 50 g zeleného hrášku 1 svazek petrželky 2 dl mléka 4 lžíce oleje 2 kousky čerstvé majoránky
400 g předního hovězího masa sůl 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření 2 bobkové listy 100 g mrkve 100 g celeru 200 g červené řepy 100 g bílého hlávk. zelí 200 g brambor 50 g másla 50 g hladké mouky 2 lžíce rajského protlaku 100 g zeleného hrášku mletý pepř, dle potřeby ocet a […]
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress