Vepřové po brněnsku
800 g vepřové pečeně b.k. 150 – 200 g žampionů sůl, pepř hořčice na potření plátků 2 vejce strouhanka 1 cibule olej na smažení
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
800 g vepřové pečeně b.k. 150 – 200 g žampionů sůl, pepř hořčice na potření plátků 2 vejce strouhanka 1 cibule olej na smažení
Určitě si pochutnáte! 750 g vepřové pečeně bez kosti 50 g šunky 150 g žampiónů 100 g párků 50 g oleje 75 g másla 1 dl smetany sladké 1/2 citrónu 15 g hladké mouky sůl, pepř mletý
S různými náplněmi budou chutnat pokaždé jinak. žampiony vejce sůl hladká mouka strouhanka olej nebo máslo na smažení Náplň: 1. ochucené mleté maso 2. smažená vajíčka se salámem 3. různé bylinky 4. klobása a sýr
8-12 středních žampionů 50 g másla 2 stroužky česneku 100 g nivy 4 lžíce strouhanky lžička pažitky špetka tymiánu
6 – 8 vajec (2 na 1 porci) 200 g žampiónů 1 cibule 2 lžíce mléka 1 – 2 lžíce oleje špetka kmínu sůl, pepř
4 kuřecí stehna 100 g másla sladká mletá paprika kořenící směs Vegeta 1/2 kostky masoxu 200 ml zakysané smetany 300 ml mléka 2 lžíce hladké mouky 4 větší žampióny
Rychlý, dietně připravený oběd. 1 menší květák 250 g žampiónů sůl drcený kmín máslo
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress