Kuře na smetaně se žampióny
4 kuřecí stehna 100 g másla sladká mletá paprika kořenící směs Vegeta 1/2 kostky masoxu 200 ml zakysané smetany 300 ml mléka 2 lžíce hladké mouky 4 větší žampióny
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 kuřecí stehna 100 g másla sladká mletá paprika kořenící směs Vegeta 1/2 kostky masoxu 200 ml zakysané smetany 300 ml mléka 2 lžíce hladké mouky 4 větší žampióny
Je velmi lahodná a sytá, může nahradit hlavní jídlo min. pro 4 osoby. 5 středně velkých brambor 500 g kysaného zelí 500 g uzeného kolena hrst sušených hub 400 g zakysané smetany 2 lžíce hladké mouky sůl a pepř podle chuti 1 lžíce másla 4 stroužky česneku
250 g hrubé mouky 1 vejce 1 lžíce kečupu 2 lžíce zakysané smetany 50 g sterilované kapie 250 g kuřecích prsíček olivový olej sůl, pepř
Velmi řízný a pikantní salát z tvarůžků. 2 balíčky tvarůžků 6 rajčat 2 kelímky zakysané smetany pažitka nebo zelená petrželka
Salát je vhodný nejen pro dietáře, ale ev. i jako malý předkrm s kouskem ryby. 500 g brambor uvařených ve slupce 6 lžíc vinného octa 1 zakysaná smetana sůl, pepř pažitka
4 filety pangasia 150-200 g nastrouhané Nivy 1 zakysanou smetanu 2 lžíce plnotučné hořčice 2 lžíce kečupu 2 dl vody
250 g zelí 1,5 l vody 3 větší brambory 1 cibuli 2 stroužky česneku 30 g sádla 30 g hladké mouky 1 lžičku mleté papriky 2 pikantnější klobásy 1 zakysaná smetana kmín, sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress