Rizoto s vepřovým masem a hráškem
600 g vepřového masa (plecko) 350 g rýže 1 velká cibule olej 2 lžičky sladké mleté papriky sůl, špetka pepře 1 plechovka steril. hrášku
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
600 g vepřového masa (plecko) 350 g rýže 1 velká cibule olej 2 lžičky sladké mleté papriky sůl, špetka pepře 1 plechovka steril. hrášku
1 kg vepřové kýty (pro 5 porcí) 300 g tvrdého sýra (30 % eidam) 50 g másla sůl, pepř 2 větší cibule 2 smetany na vaření hladká mouka plnotučná hořčice
4 vepřové kotlety 4 plátky angl. slaniny 4 plátky kuřecí šunky 100 g eidamu sklenice steril. leča bez uzeniny 150 ml smetany sůl a pepř
800 g vepřové panenky 1/4 lžičky pepře trochu hladké mouky 40 g másla 1 lžička soli 1/2 lžičky masoxu 1/8 suchého bílého vína 1/8 litru smetany
Vepřové kotlety (množství podle počtu strávníků) hladká mouka červená paprika, sůl olivový olej masový vývar (nebo voda)
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress