Kroupy s masem a houbami
300 g krup 300 g vepřového masa 300 g hub 60 g sádla česnek sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
300 g krup 300 g vepřového masa 300 g hub 60 g sádla česnek sůl
300 g vařeného uzeného masa 300 g vařeného vepřového masa 150 g žemle 3 celá vejce 1/2 l mléka 60 g másla sůl, pepř, nové koření zelená petrželka strouhaná houska
200 g rýže 1 malá cibule 10 – 12 zelných listů 300 g vepřového masa 2 lžíce oleje 1 menší pórek 1 barevná paprika 1 lžíce čili omáčky 1 lžíce sójové omáčky 40 g anglické slaniny sůl, pepř
500 g vepřové kýty 350 g jater 100 g cibule 100 g kečupu 100 g strouhaného křenu olej (asi 200 g) chilli koření sůl
Libovější vepřové maso olej sůl, pepř červená paprika tvrdý sýr hladká mouka vejce strouhanka Množství surovin bude dáno počtem špízů
kuřecí prsní řízek vepřový řízek – kýta, kotleta anglická slanina květák, mrkev sůl, pepř sojová omáčka citrónový sirup jupík
600 g libového vepřového masa 3 lžíce sádla sůl 1 velká cibule 3 zelené papriky 1 pálivá paprika 4 rajčata (nebo lečo) 3/4 šálku hrášku 1 lžička másla 100 g žampiónů 1 lžička škrobové moučky petrželka zelená
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress