Pečené kotlety s hruškami
Jsou moc dobré! 4 vepřové kotlety 50 g tuku sůl, pepř hladká mouka na poprášení 2 hrušky 2 lžíce citrónové šťávy 1 lžíce moučkového cukru
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Jsou moc dobré! 4 vepřové kotlety 50 g tuku sůl, pepř hladká mouka na poprášení 2 hrušky 2 lžíce citrónové šťávy 1 lžíce moučkového cukru
4 vepřové kotlety sůl, pepř 150 g nivy 1 lžíce sójové omáčky sádlo nebo olej 1 smetana ke šlehání
4 vepřové kotlety sůl 3 – 4 velké cibule 50 g tvrdého sýra Na marinádu: 250 ml majonézy 1 lžička kari 2 lžičky grilovacího koření 3 lžičky kremžské hořčice
Úprava pečínky podle tohoto receptu je vhodná i pro lehčí, velmi chutnou dietu. vepřová pečeně (kotlety b.k.) sůl, kmín jablka (spíš kyselejší) celer cibule
1,5 větší kedlubny 2 cibule 3 lžíce oleje sůl, pepř, kmín 2 stroužky česneku 1 lžíce hladké mouky 2 lžíce octa, lžička cukru 4 vepřové kotlety b.k. 500 g bramborových nočků (gnocchi)
4 vepřové kotlety (bez kosti) sůl, pepř 5 středně velkých cibulí 300 g tvrdého sýra 1 šlehačka brambory
4 vepřové kotlety malá sklenice sterilovaného leča 1 lžíce rajčatového protlaku 50 g tvrdého strouhaného sýra 2 lžíce sádla feferonky sůl, pepř, mletá paprika alobal
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress