Vepřové maso po italsku
Zkuste si upéct šťavnaté masíčko zase jinak. 800 g vykostěné vepřové pečeně (nebo panenky) 100 g sušených rajčat naložených v oleji 100 g mozzarelly 1/2 svazku bazalky sůl, pepř 4 lžíce oleje
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Zkuste si upéct šťavnaté masíčko zase jinak. 800 g vykostěné vepřové pečeně (nebo panenky) 100 g sušených rajčat naložených v oleji 100 g mozzarelly 1/2 svazku bazalky sůl, pepř 4 lžíce oleje
600 g vepřové pečeně (vykostěné) sůl, pepř 1 lžička sušené šalvěje 1 lžička tymiánu 1 lžíce medu šťáva z 1 pomeranče 2 lžíce koňaku 150 – 200 g anglické slaniny (plátky)
800 g vepřové pečeně b.k. 150 – 200 g žampionů sůl, pepř hořčice na potření plátků 2 vejce strouhanka 1 cibule olej na smažení
600 g vepřové pečeně 1 velká cibule hladká mouka 1 zeleninové lečo 3 lžíce hořčice 50 g anglické slaniny 1,5 dl červeného vína sádlo sůl, pepř
800 g vepřové pečeně (vykostěné) 100 g tvrdého sýra (eidam ap.) 1 snítko petrželky kudrnky 1 vejce sůl, mletý pepř 1 lžíce provensálského koření 250 g čerstvého ananasu bylinky na ozdobu
600-800 g vepřové pečeně bez kosti nebo panenky 4 lžíce olivového oleje sůl a hrubě mletý barevný pepř 2 snítky rozmarýnu 1 cibule 4 stroužky česneku 2 velká jablka 1 lžíce cukru šťáva z 1/2 citronu 100-150 ml bílého vína 1 malá červená – jemně usekaná chilli paprička (bez semínek)
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress