Madarská játra – minutka 8. 2. 2008 | Žádné komentáře | Vepřové maso 500 – 600 g vepřových jater 2 – 3 lžíce oleje 2 – 3 stroužky česneku 2 cibule 1 lžička mleté sladké papriky sůl Čti více »
Domácí vepřová paštika 17. 1. 2008 | Žádné komentáře | Paštiky 1 kg vepřových jater 2 kg vepřového bůčku nebo bílého špeku 2 dkg soli 4 – 6 stroužků česneku Čti více »
Slovácký guláš 21. 12. 2007 | Žádné komentáře | Guláše 200 vepřového bůčku 200 g vepřových jater 4 lžíce sádla 2-3 cibule 2 lžíce rajčatového protlaku kmín, sůl 3 stroužky česneku 1 lžíce hladké mouky vývar 200 g konzervovaného leča 4 feferonky Čti více »