Masovozeleninový talíř pro labužníky
400 g vepřové kýty sůl, pepř mletý 1 větší cibule 2 různě zbarvené papriky 2 rajčata olej 300 g vepřových jater 150 g žampionů
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
400 g vepřové kýty sůl, pepř mletý 1 větší cibule 2 různě zbarvené papriky 2 rajčata olej 300 g vepřových jater 150 g žampionů
500 g vepřových jater 5 stroužků česneku 5 středních cibulí 1 paprika 1 lžíce octa 1/2 lžičky pálivé papriky mletý pepř, sůl 1/2 lžičky zázvoru 1/2 lžičky mletého kmínu šťáva z 1/2 citrónu olej
600 g vepřových jater 3 lžíce tuku 8 sušených švestek 8 malých tenkých plátků slaniny sůl, mletý pepř zázvor 1 lžíce másla
500 g vepřových jater 4 lžíce hladké mouky 2-3 lžíce oleje sůl a mletý pepř 1 lžička kmínu 2 velká kyselejší jablka 1 velká cibule 2 lžíce másla pár kapek worcestrové omáčky 1 lžíce citrónové šťávy
500 g vepřových jater 60 g slaniny mletý pepř olej sůl
400 g vepřového bůčku 50 g vepřových jater 1 vejce 2 rohlíky mléko 1 stroužek česneku sůl, pepř, kmín
600 g vepřový kotlet s kostí 70 g žampiónů 70 g cibule 70 g šunky 7O g vepřových jater olivový olej sůl, pepř 40 g Knorr Fix Šťávy k vepřové pečeni
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress