Vánoční cukroví – Chrousti
140 g pískového cukru 2 bílky 140 g mletých ořechů 20 g kakaa 1 vanilkový cukr
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
140 g pískového cukru 2 bílky 140 g mletých ořechů 20 g kakaa 1 vanilkový cukr
100 g cukru moučka 100 gr hladké mouky 100 g mandlí 100 g ořechů 4 bílky
3 lžičky kakaa 3 lžičky mléka 3 lžičky škrobové moučky 100 g másla 100 g cukru (moučka) 60 g ořechů nebo oříšků nahrubo nastrouhaných
250 g tuk 100 % (Ceres, Omega, Lukana) 200 g mletý cukr 1/2 balíčku kakaa 250 g dět. piškotů rum strouhaný kokos na obalování
3 bílky 210 g mletý cukr 120 g strouhaný kokos 1 lžíce jemné prosáté strouhanky kousek 100 % tuku na vymázání plechu
100 g mletý cukr 280 g hladké mouky 180 g másla (nebo Hery) 100 g mletých vlašských ořechů cukr a kakao na obalení Náplň: 200 g másla 100 g mletý cukr 1 žloutek trochu rumu nebo koňaku
300 g hladké mouky 200 g cukru 70 g vlažného medu 1 prášek do perníku 2 vejce 2 lžíce rumu 100 g rozinek 100 g ořechů 1 dl mléka 2 lžíce kakaa Poleva: čokoláda na vaření 1 lžíce másla 5 lžíc mléka
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress