100/4 – Zapečené kapustičky se sýrem
500 g růžičkové kapusty 200 ml smetany 200 g anglické slaniny 3 vejce 150 g tvrdého sýra sůl, pepř 1 kg brambor (příloha)
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g růžičkové kapusty 200 ml smetany 200 g anglické slaniny 3 vejce 150 g tvrdého sýra sůl, pepř 1 kg brambor (příloha)
2 velké mrkve 150 g tvrdého sýru 1 malá cibulka tatarská omáčka sůl a pepř podle potřeby
1 celer 2 plátky citrónu 2 hřebíčky sůl vejce hladká mouka strouhanka 50 g tvrdého sýra olej na smažení
4 vepřové kotlety (bez kosti) sůl, pepř 5 středně velkých cibulí 300 g tvrdého sýra 1 šlehačka brambory
4 vepřové kotlety malá sklenice sterilovaného leča 1 lžíce rajčatového protlaku 50 g tvrdého strouhaného sýra 2 lžíce sádla feferonky sůl, pepř, mletá paprika alobal
Špagety AGNESI (italské, jsou si dražší než naše, ale také chutnější) 1 cibule olej 1 rajčatový protlak 250 g vepřového libového masa 3 rajčata 1 stroužek česneku 100 g strouhaného sýra sůl, pepř, koření na špagety
600 g květáku 200 g kečupu 1 cibule 50 g tvrdého sýra česnek petrželka sůl, pepř olej
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress