Zapečené těstoviny s kuřecím masem a rajčátky
250 g Cherry rajčata 300 – 400 g kuřecího masa 300 g těstovin (flíčky, kolínka ap.) 250 ml smetany sladké olej na osmažení masa a vymazání zapékací mísy 1 sáček Vitana „Kotlety s rajčátky a Mozzarelou“
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
250 g Cherry rajčata 300 – 400 g kuřecího masa 300 g těstovin (flíčky, kolínka ap.) 250 ml smetany sladké olej na osmažení masa a vymazání zapékací mísy 1 sáček Vitana „Kotlety s rajčátky a Mozzarelou“
500 g krátkých těstovin (např. Adriana) 300 g kuřecích prsíček 400 g pikantní nakládané zeleniny 200 g nakládaných žampiónových řezů 200 ml šlehačky 1/2 kelímku pomazánkového másla kuřecí bujón olivový olej citrón sůl, pepř 3 lžíce rajského protlaku oregano, bazalka
500 g krátkých těstovin 250 g čerstvých hub (nebo žampiónů) 150 g anglické slaniny 0,5 l mléka 2 lžíce hladké mouky 1 cibule rostlinný olej sůl, pepř oregano, bazalka, tymián
1 lžíce másla 1 cibule 1 stroužek česneku 800 g rajčat sůl 2 zrnka nového koření 1 bobkový list 2 až 3 lžičky cukru 1 lžíce citronové šťávy Ř lžičky skořice 100 g uvařených těstovin trochu čerstvé bazalky
1 hrnek dlouhozrnné rýže 1/4 balíčku vlasových nudlí 2 lžičky karí koření 1 lžíce podravky sůl olej
Na 4 porce: 300 g těstovin (spirálky) 200 g kuřecích prsních řízků 100 g červeného hroznového vína 100 g ořechů (vlašských nebo pekanových) 2 stonky řapíkatého celeru 2 lžíce majonézy 1 lžička dijonské hořčice (nebo plnotučné) sůl, pepř
3 hrsti rozlámaných špaget nebo makaronů lžíce soli lžička másla 2-3 lžíce strouhanky
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress