Česneková pomazánka s vejci
70 g rostlinného tuku 200 g taveného sýra 2 lžíce mléka 50 g cibule 1 vejce natvrdo 3 stroužky česneku sůl pažitka na zdobení
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
70 g rostlinného tuku 200 g taveného sýra 2 lžíce mléka 50 g cibule 1 vejce natvrdo 3 stroužky česneku sůl pažitka na zdobení
300 g hrubé mouky 250 g sýru eidam 1 vejce 1/2 prášku do pečiva 6 lžíc smetany ke šlehání 240 g másla na posypání: kmín, hrubá sůl, sekané vlašské ořechy nebo sezamová semínka
1 menší květák 160 g hladké mouky 200 ml mléka 2 vejce 50 eidamu olej sůl, pepř
400 g těstovin (vřeten) 1 čerstvá brokolice nebo sáček mražené 100 g nivy nebo 1 hermelín sůl olej smetana ke šlehání 1 cibule česnek dle chuti rajčata na ozdobu
16 velkých zelených oliv 16 loupaných mandlí 8 tenkých plátků anglické slaniny 4 tenké plátky eidamu 1/2 lžičky sušeného tymiánu listy salátu na ozdobu
3 plátky vepřové krkovice bez kosti 300 g strouhaného sýra 2 vejce strouhanka drcený kmín, sůl, pepř olej
500 g hladké mouky 30 g droždí 250 – 300 ml mléka špetku soli, 1 lžičku cukru olej na smažení
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress