Rychlá pizza

250 g polohrubé mouky 0,5 l podmáslí 2 vejce 1 prášek do pečiva 200 g strouhaného sýra 200 g nakrájené šunky olivy
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
250 g polohrubé mouky 0,5 l podmáslí 2 vejce 1 prášek do pečiva 200 g strouhaného sýra 200 g nakrájené šunky olivy
400 g těstovin (flíčků) 500 g bílého zelí 50 g rostlinného tuku sůl 1 lžička drceného kmínu 2 vejce 100 ml mléka strouhaný sýr na posypání
400 g roštěnce bez tuku a šlach 3 lžíce oleje půl cibule mletá sladká paprika feferonky 6 lžic sterilovaného leča mletý pepř, sůl 100 g tvrdého sýra
Větší oloupaný brambor 2 lžíce oleje 2 lžíce nastrouhaného sýra 1 kávová lžička majoránky
Množství si určíte sami podle chuti a počtu jedlíků: sýr (eidam, ementál ap.) cibulka kečup sůl, pepř vajíčka máslo pár plátků šunky na ozdobu veka nebo tousty česnek na potření
250 ml mléka (ne odtučněného) 100 ml zakysané smetany 2 lžičky plnotučné hořčice 1 lžíce citronové šťávy 1/2 lžičky soli 200 g tvrdého sýra typu burlander (eidam se nehodí) 100 g suchých (nevařených) těstovin (nejlépe makaronů nebo kolínek) 1 lžíce másla na vymazání zapékací nádoby
1/2 balíčku těstovin 2 lžíce másla 1 lžička oleje 1 sklenice nakládaných hub 100 g sýr eidam sůl, mletý pepř 2 cibule
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress