Pečená křenová šunka
4 plátky šunky (nebo kladenské pečeně) silné asi 1 cm hořčice 5 lžic strouhaného křenu 200 ml smetany na vaření sůl, drcený barevný pepř zelená petrželka na ozdobu
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 plátky šunky (nebo kladenské pečeně) silné asi 1 cm hořčice 5 lžic strouhaného křenu 200 ml smetany na vaření sůl, drcený barevný pepř zelená petrželka na ozdobu
100 g šunky 100 ml majonézy 2 lžíce nastrouhaného křenu 1 lžička šťávy z citrónu sůl, mletý pepř
1 stroužek česneku 2 lžíce hořčice (vlastní výběr) 1 lžíce nastrouhaného křenu 3 lžíce oleje 1/4 hrnku rajského protlaku
250 g pečené ryby 100 g taveného sýru 50 g másla 10 g hořčice 30 ml kečupu strouhaný křen sůl, pepř
500 g vepřové kýty 350 g jater 100 g cibule 100 g kečupu 100 g strouhaného křenu olej (asi 200 g) chilli koření sůl
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress