Plněná hnízda
Výborný, navíc i oku lahodící oběd z mletého masa a zeleniny! 500 g mletého masa 1/2 cibule 3 lžíce vegety 3 lžíce strouhanky 1 vejce olej na vymaštění pekáče šťávu z 1/2 citrónu 1 mrkev 2 – 3 rajčata nakládaný květák (4 – 6 růžiček)
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Výborný, navíc i oku lahodící oběd z mletého masa a zeleniny! 500 g mletého masa 1/2 cibule 3 lžíce vegety 3 lžíce strouhanky 1 vejce olej na vymaštění pekáče šťávu z 1/2 citrónu 1 mrkev 2 – 3 rajčata nakládaný květák (4 – 6 růžiček)
Zbylo vám kuřecí maso např. z vývaru nebo jinak tepelně upravenéň Udělejte si z něj chutné a nenáročné kuřecí řízečky. 400 g kuřecího masa (již tepelně upraveného) 4 vejce 0,5 l mléka 4 stroužky česneku 1 lžička prášku do pečiva 4 lžíce strouhanky sůl, pepř trošku vegety ev. j. koření, které rádi používáte mouka polohrubá-podle […]
500 g vařených brambor 150 g hrubé mouky 40 g sádla nebo másla sůl 1 vejce Náplň: 250 g uvařeného uzeného masa 70 g másla 1 cibulka 50 g strouhanky
1 květák 3 – 4 uvařené brambory 1 housku trochu mléka 2 vejce sůl, pepř, muškátový květ strouhanka na zahuštění a obalování olej na smažení
maso (vařené nebo pečené), které jsme nezkonzumovali předchozí den stejné množství strouhaných syrových brambor 1 vejce sůl, pepř 1 lžička másla malá cibulka trochu sekané petrželky strouhanka a rozšlehané vejce na obalení olej na smažení
brambory máslo koření „Americké brambory“ strouhanka
8-12 středních žampionů 50 g másla 2 stroužky česneku 100 g nivy 4 lžíce strouhanky lžička pažitky špetka tymiánu
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress