Čočkový salát se sladkokyselou okurkou
Výborná příloha k různě upraveným masům! 500 g čočky několik sterilovaných sladkokyselých okurek (množství podle chuti) 1 větší cibule olivový olej sůl oregano
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Výborná příloha k různě upraveným masům! 500 g čočky několik sterilovaných sladkokyselých okurek (množství podle chuti) 1 větší cibule olivový olej sůl oregano
1/2 kg čočky 1 malá sklenice sterilovaných okurek (330ml) 1 střední cibule 2 plné lžíce másla sůl, pepř
1/2 kg vepřové kýty 4 vejce 4 lžíce hrubé mouky 2 kapie nakládané v oleji 2 kyselé okurky 100 g tvrdého sýra 1 dl mléka 2 lžíce oleje sůl, pepř
500 g vepřové kýty 100 g cibule olej asi 150 g hořčice 150 g sterilovaných sladkokyselých okurek 100 g sterilované kapie 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem sůl, mletý pepř
1/2 kg měkkého salámu 3 sterilované okurky 1 větší cibule 1 malá majolka 3 lžíce pikantního kečupu 3 lžíce plnotučné hořčice 3 lžíce worcesteru 3 lžíce octa 3 lžíce oleje
500 g hovězího masa z roštěnce 4 lžíce oleje 1 cibule 4 lžíce kořenové zeleniny 1 lžíce hladké mouky šálek sladké smetany 3 sterilované okurky 4 lžíce sterilovaného hrášku sůl, pepř
5 středních brambor necelá sklenka sterilovaných okurek smetana (nebo mléko) sůl hladká mouka
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress