Havířská fazolačka
Z receptů našich předků. 200 g barevných fazolí 2 dl smetany na vaření kousek celé skořice sůl ocet 2 žloutky
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Z receptů našich předků. 200 g barevných fazolí 2 dl smetany na vaření kousek celé skořice sůl ocet 2 žloutky
Rychlá, levná, chutná! krajíce staršího chléba 1 vejce sůl podle chuti kmín smetana na vaření zelená petrželka
2 větší pórky (pro 4 porce) 1 cibule 2 lžíce oleje 1/4 l zeleninového vývaru 2 lžičky mleté papriky 2 lžíce hladké mouky sůl, bílý mletý pepř 250 ml smetany na vaření
300 g fazolí (barevné nebo bílé) 1 cibule 2 lžíce sádla 1 vrchovatá lžíce hladké mouky sůl, mletý pepř majoránka 3 stroužky česneku 2 bobkové listy 4 kuličky nového koření 2 lžíce octa 250 ml sladké smetany
800 g směsi lesních hub 4 šalotky 100 g másla 200 ml smetany 200 mI bílého vína 4 žloutky sů|, pepř
Výborná jednoduchá a rychlá pomazánka na chleba k pivu! Tvarůžky smetana (na vaření)
Jídlo je to velmi chutné, jednoduché a poměrně rychlé! Kuřecí prsa houby cibule sůl, pepř olej smetana na vaření citrónová šťáva zelená petrželka na ozdobu
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress