Smetanová omáčka
50 g másla 60 g hladké mouky kousek mrkve, celeru, petržele a cibule 2 dl smetany vývar z masa nebo z kostí sůl, pepř citrón, cukr
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
50 g másla 60 g hladké mouky kousek mrkve, celeru, petržele a cibule 2 dl smetany vývar z masa nebo z kostí sůl, pepř citrón, cukr
250 g bílých fazolí 40 g sádla kousek cibule 20 g hladké mouky šálek smetany nebo mléka mletá paprika vývar z masoxu sůl
400 g mrkve 200 g hrášku 40 g másla 1,5 dl smetany citrónová šťáva sůl, pepř
600 g vepřového srdce kousek cibule 40 g tuku (máslo, Hera) 40 g hladké mouky 2 dl smetany s obsahem 12 % tuku kousek sterilované okurky 1 lžička sardelové pasty 1 lžička hořčice cukr, sůl, celý pepř, bobkový list citron
1 slepice 1 cibule 0,5 l smetany 0,5 l mléka olej paprika sůl, pepř hotová světlá jíška
7 g kávy 1 lžička moučkového cukru nebo medu 1 žloutek 2 lžíce smetany 1 lžíce koňaku
150 g hořké čokolády 250 ml mléka 100 ml smetany na vaření 2 lžíce medu špetka skořice postačí pro 4 osoby
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress