ňízky pochoutka
Kuřecí prsa nebo vepřová kýta sůl, pepř libeček nebo máta anglická slanina (nebo párek) hladká mouka vejce strouhanka šlehačka máslo na vymazání pekáčku
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Kuřecí prsa nebo vepřová kýta sůl, pepř libeček nebo máta anglická slanina (nebo párek) hladká mouka vejce strouhanka šlehačka máslo na vymazání pekáčku
500 g hladká mouka 250 g mletý cukr 3 vejce 1 prášek do pečiva 250 ml šlehačky tuk a mouka na vymazání a vysypání formy
300 g kuřecích prsíček 1 cibule olej sladká sójová omáčka 4 lžíce kečupu 1/2 kelímku šlehačky (nebo smetany) pažitka
1 šlehačku sůl, kmín, pepř 3 vejce uvařená natvrdo 1 – 2 cibule nakrájené na kolečka 5 – 6 stroužků česneku 1 – 2 nožky párků brambory (syrové) tuk na vymazání pekáčku a strouhanku na vysypání
4 porce kapra (podkovy) sůl, mletý pepř 80 g másla šťáva z 1 citronu 150 ml smetany ke šlehání 100 g čerstvého křenu hrst sekané petrželky
400 g těstovin (vřeten) 1 čerstvá brokolice nebo sáček mražené 100 g nivy nebo 1 hermelín sůl olej smetana ke šlehání 1 cibule česnek dle chuti rajčata na ozdobu
4 tenké plátky šunky 1,5 dl smetany ke šlehání 3 lžíce strouhaného křenu sterilov. ve sladkokys. nálevu
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress