Vepřové srdce na slanině
2 vepřová srdce 100 g uzené slaniny (bez kůže) 1 větší cibule sůl, pepř 1 lžíce polohrubé mouky trochu vývaru nebo vody
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 vepřová srdce 100 g uzené slaniny (bez kůže) 1 větší cibule sůl, pepř 1 lžíce polohrubé mouky trochu vývaru nebo vody
1 kg mrkve (karotky) 1 kg brambor 30 g másla 10 g cukru 100 g slaniny 30 g cibule 1 kysanou smetanu sůl, pepř zelená petrželka na ochucení
4 silnější plátky z vepřového karé 500 g kysaného zelí 100 g slaniny 1 cibuli 2 stroužky česneku 1 bobkový list 1 brambora 250 g zakysané smetany 4 lžičky kečupu mletý pepř, sůl olej
600 g telecího masa (nejlépe kýty) 50 g cibule 50 g slaniny 70 g šunky 40 g olivového oleje 80 g čerstvých nebo 20 g sušených hub 120 g rajčat 5 cl bílého vína 2 malé bobkové listy sůl, pepř mletý hřebíček
250 g brynzy 250 g hrubé mouky 1 vejce sůl 2 lžíce mléka 150 g slaniny
1 krůta (3 – 5 kg) sůl majoránka 150 g slaniny 100 g sádla masový vývar
3 vejce 3 plátky anglické slaniny 1 lžíce másla 1 malé jablko sůl a mletý pepř cukr moučka na poprášení
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress