Grilovaná játra
500 g vepřových jater 60 g slaniny mletý pepř olej sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g vepřových jater 60 g slaniny mletý pepř olej sůl
1/2 kg paprik 50 g slaniny 2 rajčata 50 g cibule sůl 1/8 l smetany 20 g hladké mouky
kuřecí prsní řízek vepřový řízek – kýta, kotleta anglická slanina květák, mrkev sůl, pepř sojová omáčka citrónový sirup jupík
1 větší kapusta 3 lžíce nakrájené slaniny menší cibule 2 lžíce polohrubé mouky 1/2 šálku mléka sůl 2 vejce lžička sekané petrželky strouhanky podle potřeby olej na smažení
600 g mrkve 50 g másla 1 cibule 100 g anglické slaniny petrželka nové koření bílé sladké víno 30 g mouky cukr, pepř, sůl
200 g špaget 200 g měkkého tvarohu 2 dl zakysané smetany 150 g slaniny sůl petrželka
1 kg odleželé zvěřiny (nejlépe z krku, tváří, ale může to být i žebro a plec z mladšího kusu 100 g másla 2 střední cibule 250 g slaniny sůl, pepř 1 lžička drceného kmínu 5 lžic rumu 1/6 l červeného vína 50 g másla a 40 g hladké mouky na jíšku citrónová šťáva
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress