Celero-kuřecí salát
Celer cibulka kremžská hořčice majonéza bylinky vařené „zbyky“ kuřete bujon nebo vegeta
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Celer cibulka kremžská hořčice majonéza bylinky vařené „zbyky“ kuřete bujon nebo vegeta
2 rajčata 2 zelené papriky 1 malá salátová okurka 1 hlávkový salát 1 menší cibule ocet, voda, sůl, mletý pepř, cukr
500 g fazolí 100 g slaniny cibule pepř, sůl ocet saturejka
500 gr měkkého salámu (gothaj, šunkový ap.) 1,5 cibule 5 kys. okurek 1 malý sterilov. hrášek 1,5 skleničky light majonézy pepř, sůl Nálev: 1 lžíce octa 1 lžíce worchestru 1/2 lžíce hořčice 1/2 lžičky cukru
Těstoviny (mušle) salátová okurka rajčata ředkvičky barevné papriky jogurt, kysaná smetana česnek, cibulka olivový olej čerstvé bylinky (bazalka, oreano, šalvěj sůl, pepř
1/2 sáčku kysaného zelí 1 větší mrkev 1 jablko 80 g sýr eidam 100 g šunka (ev. j. salám) tatarská omáčka (ev. majonéza) sůl, pepř
200 g uvařené čočky 2 vejce 100 g měkkého salámu 2 kyselé okurky 1 červená nakládaná kapie, cibulka tavený sýr sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress