Houbové ražničí
Houby (hříbky pravé, panské, křemenáče, lišky apod.) brambory cibule slanina kabanos ev. j. měkký salám sádlo sůl, kmín
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Houby (hříbky pravé, panské, křemenáče, lišky apod.) brambory cibule slanina kabanos ev. j. měkký salám sádlo sůl, kmín
300 g hříbků 300 g libového vepřového nebo hovězího masa 3 lžíce sádla 1 menší cibule sůl, pepř 1 lžíce hladké mouky kousek masoxu zelená petrželka
3 lžíce sádla 1 lžíce pískového cukru 1 větší cibule 2 lžíce polohrubé mouky 1 šálek vývaru z kostí cukr ocet sůl
Pokud natrefíte na pěkný vepřový bok s kostí, neváhejte. Za pár korun hodně muziky… Během 2 hodin budete mít k dispozici čerstvé škvarky, sklenici domácího sádla a pečená nebo grilovaná žebírka. Když si s opravdu pěkným bokem pohrajete, tak budete mít i „pečené vrabce“. Tak kdo má chuť na vepřové minihody Nám k tomu stačily […]
1 celé vejce (pro 1 osobu) kousek sádla rozetřený česnek (množství podle chuti) sůl, majoránka, polévkové koření Klasik chleba
kuřecí stehna nebo čtvrtky med sádlo sůl, kmín 2 sáčky rýže ledový salát (nebo čínské zelí, salát …) červená kapie, mrkev, kukuřice máslová rama nebo máslo kostka bujónu s bylinkami a olejem
1 kg starých brambor 150 g hrubé mouky 150 g rozpuštěného sádla 120 g mletého máku 100 g moučkového cukru sůl
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress