Polévka z mletého masa
200 g mletého masa 80 g kořenové zeleniny 40 g růžičkové kapusty 30 g sádla 40 g polévkových nudlí sůl, polévkové koření zelená petrželka nebo pažitka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
200 g mletého masa 80 g kořenové zeleniny 40 g růžičkové kapusty 30 g sádla 40 g polévkových nudlí sůl, polévkové koření zelená petrželka nebo pažitka
600 g krůtích prsou 400 g růžičkové kapusty 1,5 lžičky koření na drůbež 80 g nivy 130 g mascarpone 1 – 2 cibule (šalotky) 4 lžíce mléka 6 lžic oleje sůl, drcený pepř 160 ml zeleninového vývaru (z kostky) 1 smetana na vaření
500 g růžičkové kapusty 200 ml smetany 200 g anglické slaniny 3 vejce 150 g tvrdého sýra sůl, pepř 1 kg brambor (příloha)
500 g růžičkové kapusty 250 g bílý tučný jogurt 150 g strouhanky 3 lžíce másla
300 g růžičkové kapusty 2 stroužky česneku 1 cibule 80 g uzené slaniny asi 1 litr masového vývaru 40 g másla 1 lžíce mouky 150 ml smetany sůl, pepř, mletý kmín
600 g růžičkové kapusty 500 g uzeného bůčku nebo krkovičky 60 g másla 1 cibule 2 stroužky česneku sůl, pepř, vegeta 80 g strouhaného sýra
800 g růžičkové kapusty 250 g uzené klobásy 3 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky 125 ml mléka 1 vejce 50 g strouhaného ementálu 2 – 3 stroužky česneku sůl špetku cukru muškátový oříšek
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress