Brokolice po italsku
1 brokolice 3 rajčata 2 stroužky česneku 1 chilli paprička sůl 1 lžíce červeného vinného octa olivový olej špagety
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 brokolice 3 rajčata 2 stroužky česneku 1 chilli paprička sůl 1 lžíce červeného vinného octa olivový olej špagety
500 g hovězí svíčkové 30 g oleje 150 g cibule 10 g sladké papriky sůl 50 g kečupu 50 g chilli omáčky drcený kmín, pepř 20 g solamylu 20 g česneku 100 g rajčat 100 g cibule na ozdobu zelená petrželka masový vývar (podle potřeby) worcester
400 g ledového salátu 200 g salátové okurky 200 g rajčat 2 lžíce estragonového octa 4 lžíce zakysané smetany 2 lžíce sekaných bylinek (petržel, kopr, pažitka) sůl, pepř olej
600 g telecího masa (nejlépe kýty) 50 g cibule 50 g slaniny 70 g šunky 40 g olivového oleje 80 g čerstvých nebo 20 g sušených hub 120 g rajčat 5 cl bílého vína 2 malé bobkové listy sůl, pepř mletý hřebíček
Rybí filé sůl, pepř čerstvě nastrouhaný zázvor hladká mouka olej pórek rajčata
králík tuk cibule česnek rajčata mletá paprika sůl, pepř kmín majoránka hladká mouka
4 půlky zelených paprik 2 natvrdo uvařená vejce 200 g měkkého tvarohu trochu sladké smetany 1 sladkokyselá okurka 2 rajčata sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress