Šťáva z rajčat
Z nadúrody rajčat si můžete udělat zásobu výborné šťávy pro přípravu polévek, omáček, gulášů aj., která vydrží i několik let jako čerstvá. rajčata sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Z nadúrody rajčat si můžete udělat zásobu výborné šťávy pro přípravu polévek, omáček, gulášů aj., která vydrží i několik let jako čerstvá. rajčata sůl
Rychlá, chutná, levná a osvěžující letní polévka: salátová okurka (malá) 2 rajčata zelená naťová cibulka nebo pažitka 3 dl kysaného podmáslí 1 vejce natvrdo sůl, pepř
2 cukety lžíce olivového oleje 2 rajčata 2 stroužky česneku sůl, pepř
2 bagetky (po 100 g) 4 kuřecí prsíčka sůl, mletý pepř hrst listů čerstvého špenátu 4 rajčata 50 g zelených oliv bez pecek 100 g mozzarelly 2 lžíce olivového oleje
Nekazí se a hodí se úplně na všechno – na ryby, drůbež, ke grilování, do polévek, do guláše aj. 1 kg rajčat 1/4 kg česneku 7 dkg soli
2 menší salátové okurky 4 lžíce sádla 2 cibule 6 – 8 menších rajčat 4 zelené papriky sůl, mletý pepř hladká mouka 6 lžic sladké smetany
1 kuře 3 lžíce oleje 1 cibule 1 lžička sladké mleté papriky vývar (nebo voda) podle potřeby sůl, mletý pepř 1 lžíce hladké mouky 250 g žampiónů 3 zelené papriky 4 rajčata 30 g slaniny 125 ml smetany
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress