Rychlý tuňákový tatarák s rajčaty
Pro 2 osoby: 200 g tuňáka červená cibule 200 g rajčata (cherry nebo normální) svazeček koriandru (může být i zelená petrželka) 1 lžíce sójové omáčky 4 lžíce olivového oleje sůl, pepř, chilli papričky
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Pro 2 osoby: 200 g tuňáka červená cibule 200 g rajčata (cherry nebo normální) svazeček koriandru (může být i zelená petrželka) 1 lžíce sójové omáčky 4 lžíce olivového oleje sůl, pepř, chilli papričky
8 rajčat 1 menší cibule rostlinný olej 3 stroužky česneku sůl, mletý pepř kopr
6 větších rajčat 4 stroužky česneku 50 g másla 4 vejce sůl, pepř
1/2 – 3/4 kg rajčat 1 dl smetany sůl
Až budete mít v létě nadúrodu rajčat, udělejte si tento rajčatový česnek a nebudete litovat, protože budete mít po ruce super dochucovadlo: 1 kg rajčat 1/4 kg česneku 7 dkg soli.
600 g libového vepřového masa 3 lžíce sádla sůl 1 velká cibule 3 zelené papriky 1 pálivá paprika 4 rajčata (nebo lečo) 3/4 šálku hrášku 1 lžička másla 100 g žampiónů 1 lžička škrobové moučky petrželka zelená
500 g bramborového těsta ze sáčku 4 lžíce oleje 150 g měkkého salámu 4 rajčata 4 vejce 100 g strouhaného sýra zelené natě
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress