Drobenkový dort s ovocem
250 g hrubé mouky 70 g cukru 70 g tuku 1 vejce 1/2 prášku do pečiva tuk na vymazání formy meruňkový kompot na polevu: šťávu z meruňkového kompotu pudink (vanilkový, jahodový aj.) 3 lžíce cukru
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
250 g hrubé mouky 70 g cukru 70 g tuku 1 vejce 1/2 prášku do pečiva tuk na vymazání formy meruňkový kompot na polevu: šťávu z meruňkového kompotu pudink (vanilkový, jahodový aj.) 3 lžíce cukru
1 balení piškotů broskvový kompot čokoládový pudink 1/2 l mléka trošku rumu šlehačka a čokoládové hoblinky na ozdobení
Chcete si upéct super buchtu a super rychleň Nabízím recept: 5 vajec 150 g cukru 1 vanilkový cukr 1 dl vody 1 dl oleje 250 g hladké mouky 1 prášek do pečiva 1 – 2 lžíce kakaa 1 vanilkový puding 1/2 l mléka 2 lžíce cukru 2 zakysané smetany (i méně) 3 lžíce cukru 1 […]
2 sklenice polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 1 vanilkový cukr 2 celá vejce 1 sklenice mletého cukru 1/2 sklenice oleje nebo jiného tuku 1 sklenice vlažného mléka 1 kompot (meruňky, švestky, broskve ap.) 1 vanilkový pudink
300 g hladké mouky 2 žloutky 2 lžíce moučkového cukru 2 lžíce bílého vína 180 g másla (nebo Hera) a kousek na vymazání plechu Náplň: 4 dl mléka 1 vanilkový pudinkový prášek 1 tvaroh 6 lžíc krupicového cukru 20 g másla sníh ze 2 bílků
2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek pískový cukr 1/2 až 3/4 hrnku oleje 2 celá vejce 1/2 hrnku mléka 1 vanilkový pudink 1 kypřící prášek do pečiva 1 vanilkový cukr ovoce čerstvé i kompotované – podle vlastního výběru tuk a hrubá mouka na vysypání plechu
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress