Kapustová polévka s bramborem
250 g zmrazené kapusty 40 g sádla 50 g hladké mouky kousek cibule mletá paprika 1 větší brambor česnek sůl, mletý pepř, vegeta speciál 1 l vody
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
250 g zmrazené kapusty 40 g sádla 50 g hladké mouky kousek cibule mletá paprika 1 větší brambor česnek sůl, mletý pepř, vegeta speciál 1 l vody
1 balení zmrazeného špenátu 2 lžíce másla 1 cibule 3 lžíce hladké mouky 1 kostka masoxu špetka pepře, sůl 2 dl smetany 4 vejce uvařená natvrdo petrželka
100 g čočky 10 g sušených hub mletý kmín, bobk. list 250 g kyselého zelí 40 g slaniny malá cibule 30 g hladké mouky mletá paprika, mletý pepř 150 g uzené klobásy sůl
2 větší mrkve 1 střední petržel 1/4 většího celeru 1/2 brokolice sůl, zelená petrželka, muškátový květ hlava z kapra, kostra, vnitřnosti, jikry či mlíčí 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky
2 kedlubny 2 lžíce másla l lžíce hladké mouky 1,5 masoxu nebo jiného vývaru 1 petrželková nať na ozdobu
1 malý pórek 1 lžíce másla nebo oleje sůl a 1 lžičku Podravky 1 vrchovatá lžíce dět. krupičky 3/4 l mléka
3/4 l mléka 3 – 4 větší brambory 2 bobkové listy 5 kuliček nového koření, 3 kuličky pepře, sůl 3 lžíce zakysané smetany 2 lžíce hladké mouky
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress