Frankfurtská polévka s párkem
2 plátky másla 1 střední cibule 1 lžička mleté sladké papriky špetka pepře, sůl 1 kostka hovězího bujonu 3 nožičky párku 2 střední brambory 1 lžíce hladké mouky 100 g slaniny 4 lžíce mléka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 plátky másla 1 střední cibule 1 lžička mleté sladké papriky špetka pepře, sůl 1 kostka hovězího bujonu 3 nožičky párku 2 střední brambory 1 lžíce hladké mouky 100 g slaniny 4 lžíce mléka
Určitě si pochutnáte! 750 g vepřové pečeně bez kosti 50 g šunky 150 g žampiónů 100 g párků 50 g oleje 75 g másla 1 dl smetany sladké 1/2 citrónu 15 g hladké mouky sůl, pepř mletý
200 g hrachu 1 cibule 200 g brambor 1 mrkev 100 g anglické slaniny 2 lžíce oleje sůl, mletý pepř 2 stroužky česneku špetka majoránky 4 nožky libových párků hrst sekané petrželky
1 polévka zelňačka v sáčku 1 sáček kysaného zelí 1 zakysaná smetana sůl, pepř 2 párky nebo klobása
plátky anglické slaniny hořčice nebo kečup párky sladkokyselé okurky banán tvrdý sýr párátka
250 g cibule 4 lžíce sádla 500 – 600 g předního hovězího masa (nejlépe kližky) 2 lžičky hladké mouky 2 vrchovaté lžičky sladké mleté papriky rajčatový protlak 7 dl vývaru z kostí sůl, drcený kmín, mletý pepř, majoránka 2 stroužky česneku 2 párky
2 vejce opékací klobáska nebo párek bílé fazole v rajské omáčce slanina rajče žampióny toastový chleba
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress