Houby dušené s paprikami
400 g čerstvých hub 4 papriky (zelené a červené) 2 cibule 40 g sádla sůl, pepř, mletý kmín
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
400 g čerstvých hub 4 papriky (zelené a červené) 2 cibule 40 g sádla sůl, pepř, mletý kmín
400 g vepřové kýty sůl, pepř mletý 1 větší cibule 2 různě zbarvené papriky 2 rajčata olej 300 g vepřových jater 150 g žampionů
1 bochník (kulatý) chleba 220 g krájené vepřové šunky 150 g krájeného ementálu 4 rajčata 2 papriky 3 cibulky s natí 5 stroužků česneku 3 lžíce olivového oleje 125 g másla 3 lžičky jemně nasekané petrželky silnější alobal
400 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti 80 g maďarské klobásy 80 g cibule 40 g sádla sůl, mletý pepř 120 g červených a zelených paprik 40 g pórku 12 g feferonek 8 g česneku 160 g vody strouhaný křen na posypání
Je výborná nejen k těstovinám, pod maso, samostatně s pečivem, ale i na topinky a j. 1 malá cuketa 3 světlé papriky 2 velká rajčata 1 velká cibule 3 lžíce sádla sůl koření, které máte rádi (např. adžika, grilovací koření na zeleninu, vegeta, adamovo žebro ap.) 1 malý rajský protlak nebo kečup 1/2 lžičky maizény […]
Vitaminy ze zahrádky na zimu: 1 kg cibule 1 kg cukety 1 kg paprik 2 – 3 feferonky 6 – 8 vařených mrkví 2,5 dl oleje 2 lžíce cukru 1 lžíce soli 6 lžic sojové omáčky 2 lžíce worchestrové omáčky 1 sladký kečup 1 ostrý kečup
2 papriky 1 cibule 100 g žampiónů 2 stroužky česneku 30 g másla 150 g rajčatového protlaku 20 g hladké mouky mletá paprika 200 ml zeleninového vývaru 250 g sterilované kukuřice tymián, sůl, mletý pepř, cukr
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress