Rajčatové minipizzy

1 listové těsto 150 g čerstvé papriky 200 g měkkého salámu 2 – 3 rajčata 1 cibule 200 g strouhaného sýra 1 kelímek zakysané smetany sůl, pepř, oregano
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 listové těsto 150 g čerstvé papriky 200 g měkkého salámu 2 – 3 rajčata 1 cibule 200 g strouhaného sýra 1 kelímek zakysané smetany sůl, pepř, oregano
150 g fazolí 400 g libové vepřové plece 1 cibule sůl mletá sladká i pálivá paprika olej česnek drcený kmín 2 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu 2 lžíce hladké mouky majoránka kousek uzeného masa (nebo klobásy) 1 malá zelená paprika bobkový list
1 listové těsto 400 g šunka (šunkový salám apod.) 250 ml kysaná smetana sůl, mletý pepř 250 g tvrdý sýr strouhaný 1 paprika 1 cibule 3 vejce olej
500 g hub 3 lžíce sádla 2 menší cibule 1 zelená paprika 1 rajče sůl, kmín, mletá sladká paprika 1/8 l kysané smetany 1 lžíce hladké mouky
1 kg vepřového bůčku 4 vejce 250 g měkkého salámu sterilovanou červenou papriku pepř, sůl tlačenkové střevo
Sójové maso (holandské růžové kuličky) 1 lžíce sójové omáčky 1 lžička soli olej 2 cibule sladká paprika 4 – 5 větších brambor 1 kostka masoxu 3-4 stroužky česneku 2 lžíce polohrubé mouky majoránka zelená petrželka (i sušená)
500 – 600 g vepřových jater 2 – 3 lžíce oleje 2 – 3 stroužky česneku 2 cibule 1 lžička mleté sladké papriky sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress