Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty
500 g pangasia 2 papriky 2 rajčata 80 g sýra cihly vcelku 50 g másla 2 lžíce kečupu hladká mouka sůl česnek grilovací koření
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g pangasia 2 papriky 2 rajčata 80 g sýra cihly vcelku 50 g másla 2 lžíce kečupu hladká mouka sůl česnek grilovací koření
1 slepice 1 cibule 0,5 l smetany 0,5 l mléka olej paprika sůl, pepř hotová světlá jíška
200 g rýže 1 malá cibule 10 – 12 zelných listů 300 g vepřového masa 2 lžíce oleje 1 menší pórek 1 barevná paprika 1 lžíce čili omáčky 1 lžíce sójové omáčky 40 g anglické slaniny sůl, pepř
1 kuře 1 lečo 50 ml oleje 1 cibule 1 paprika 3 stroužky česneku 2 lžíce kečupu 1 lžíce hořčice 2 lžičky sójové omáčky sůl
1/2 kg přední hovězí maso (nejlépe kližka) kousek slaniny 2 lžíce sádla 2 cibule mletá sladká paprika mletý pepř, sůl drcený kmín 1 lžíce rajčatového protlaku česnek majoránka 1 dl světlého piva 1 krajíček chleba na zahuštění
1 kg makrel 1 čajový šálek oleje 1/2 kg zralých rajčat 1/2 šálku bílého vína 2 lžíce jemně nasekaného česneku 2 lžíce jemně nakrájené cibule 3 lžíce nasekané zelené petrželky 3 nadrobno nakrájené papriky 1 citron sůl, pepř
4 pálivé papriky 100 g anglické slaniny 100 g gothaje 100 g eidamu 1 pivní sýr 1 rohlík alobal
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress