Cibulová omáčka
50 g hladké mouky 50 g tuku 200 g cibule 5 kuliček pepře sůl 7 dl vývaru z hovězího masa
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
50 g hladké mouky 50 g tuku 200 g cibule 5 kuliček pepře sůl 7 dl vývaru z hovězího masa
50 g hladké mouky 60 g tuku 300 g sterilovaných okurek 1 cibule 2 dl smetany 5 dl vývaru několik zrnek pepře ocet, cukr, sůl
těstoviny (špagety aj.) anglická slanina 1 cibule česnek dle chuti 2 lžíce kečupu nebo raj. protlaku, sůl, pepř, oregáno 2 rajčata houby parmazán
40 g másla 50 g hladké mouky 3 dl mléka 1 šálek smetany vývar z kostí nebo z masa či Masoxu 3 – 4 lžíce křenu sterilov. ve sladkokys. nálevu cukr, sůl, špetka strouhaného muškát. oříšku
3/4 l mléka 40 g hl. mouky 40 g másla 2 lžíce octa cukr podle chuti svazek kopru sůl
50 g másla 3 sladkokyselé okurky 1 cibule 1 lžíce hladké mouky 1/2 lžičky hořčice 1 lžička cukru sůl polévka z uzeného masa
60 g rostlin. tuku 40 g hladké mouky 1 cibule 5 stroužků česneku 4 zrnka pepře, sůl 1/2 l vývaru citr. šťáva nebo muškátový květ
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress