Makrely v troubě
1 kg makrel 1 čajový šálek oleje 1/2 kg zralých rajčat 1/2 šálku bílého vína 2 lžíce jemně nasekaného česneku 2 lžíce jemně nakrájené cibule 3 lžíce nasekané zelené petrželky 3 nadrobno nakrájené papriky 1 citron sůl, pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 kg makrel 1 čajový šálek oleje 1/2 kg zralých rajčat 1/2 šálku bílého vína 2 lžíce jemně nasekaného česneku 2 lžíce jemně nakrájené cibule 3 lžíce nasekané zelené petrželky 3 nadrobno nakrájené papriky 1 citron sůl, pepř
4 pórky (pouze bílá část) 2 vejce 2 – 3 lžíce mléka sůl hladká mouka strouhanka olej
200 g pohanky asi 4 dl vody sůl lžíce oleje
1/4 l pohanky olej (sádlo, špek) cibule sůl
Jehněčí maso (nejlépe kýta nebo hřbet) olej oregano česnek sůl, pepř
1 kg cukety 1 cibule 2 plné lžíce oleje 1 lžíce cukru ocet sůl, kmín
Růžičkové kapustičky sůl hladká mouka vejce strouhanka olej na smažení
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress