Závin s mletým masem
1 listové těsto 300 – 400 g mletého masa 2 vejce sůl, pepř, majoránka hrst strouhanky 4 stroužky česneku 1 – 2 lžičky hořčice
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 listové těsto 300 – 400 g mletého masa 2 vejce sůl, pepř, majoránka hrst strouhanky 4 stroužky česneku 1 – 2 lžičky hořčice
400 g mletého masa (směs vepřového a hovězího) 150 g celeru 1 vejce lžička mleté červené papriky majoránka sůl, pepř strouhanka na obalování olej na smažení
1/2 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího) hrst uvařené rýže čubrica, sůl 1 sáček kysaného zelí 1 velká cibule kečup podle chuti
600 g mletého vepřového masa 1 lžička mleté papriky 1 velká cibule 1 lžíce oleje sůl, pepř olej na opečení
l kg kysaného zelí 1 kg (i méně) mletého masa (napůl vepřové a hovězí) 1 větší rajský protlak 4 lžíce vegety kmín, pepř 1 cibule 1-2 vejce kysaná smetana (nemusí být)
300 g mletého masa 1 střední cibule sůl, pepř 1 vejce špetka šalvěje (nemusí však být)
800 g mletého masa 1 vejce 1 lžička soli 1/2 lžičky pepře 1 lžička sladké papriky 2 stroužky česneku strouhanka na zahuštění 1 hlávka kapusty
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress