Celerová omáčka
100 g celeru 60 g másla 50 g hladké mouky kousek cibule šálek mléka celý pepř (4-5 kuliček), sůl ocet, cukr vývar z masoxu
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
100 g celeru 60 g másla 50 g hladké mouky kousek cibule šálek mléka celý pepř (4-5 kuliček), sůl ocet, cukr vývar z masoxu
125 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) 100 g másla 250 g očištěné dýně 250 ml mléka 250 ml smetany sůl, pepř zelená petrželka
1 l mléka 1 hrnek hrubé krupice špetku soli cukr podle chuti 60 g másla 1 vanilkový cukr mletá skořice jablka
500 g různé zeleniny (mrkev, kedluben, květák, hrášek, fazolky, apod.) 30 g másla 30 g hladké mouky 3 dl mléka sůl 2 vejce uvařená natvrdo 2 rajčata
150 g brynzy 7 dl mléka 2 dl smetany 80 g slaniny 50 g másla 30 g škrobu 100 g bílé veky podravka, bílý pepř
200 g pohanky asi 4 dl vody nebo mléka sůl rozinky džem nebo ovocná šťáva, med skořicový cukr nebo kakao
1 květák 1/4 l mléka 2 vejce 100 g šunky sůl tuk na vymaštění pekáčku 2 lžíce hladké mouky
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress