Vaječná sedlina do masových vývarů
1 vejce 1 dl mléka sůl tuk na vymazání kastrolu
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 vejce 1 dl mléka sůl tuk na vymazání kastrolu
Brokolice tuk na vymazání a strouhanka na vysypání mísy Palačinkové těsto: 2 vejce 250 ml mléka 50 g strouhaného sýra 2 stroužky česneku hladká mouka sůl, pepř pažitka
120 g hrubé krupice 1 l mléka 1 cibule tuk strouhaný sýr sůl
6 rohlíků 100 g slaniny 3 vejce 125 ml mléka 3 špetky soli 1/2 lžíce krupice
Zbylo vám kuřecí maso např. z vývaru nebo jinak tepelně upravenéň Udělejte si z něj chutné a nenáročné kuřecí řízečky. 400 g kuřecího masa (již tepelně upraveného) 4 vejce 0,5 l mléka 4 stroužky česneku 1 lžička prášku do pečiva 4 lžíce strouhanky sůl, pepř trošku vegety ev. j. koření, které rádi používáte mouka polohrubá-podle […]
Vyzkoušejte chutné lidové jídlo z Jestřebích hor! 1 kg brambor 250 g hladké mouky 1 vejce 500 g jablek (hrušek, švestek bez pecek) 2,5 dl mléka sůl trochu cukru 60 g másla na vymazání pekáče
Zkuste si někdy upéct domácí rohlíky. Určitě vám budou chutnat! 260 ml vlažné vody 20 g oleje 10 g soli 300 g polohrubé mouky 200 g hladké mouky 18 g čerstvého droždí 5 g cukru 1 vejce do těsta a 1 na pomazání rohlíků 20 ml mléka
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress