Sýrová omáčka k těstovinám
50 g másla 40 g hladké mouky 250 ml mléka 250 ml vývaru 100 g taveného sýra sůl citrónová šťáva
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
50 g másla 40 g hladké mouky 250 ml mléka 250 ml vývaru 100 g taveného sýra sůl citrónová šťáva
1/2 šálku mléka 4-5 lžic hrubé mouky 1 vejce sůl olej na smažení
2 – 3 velké brambory 1/2 šálku mléka lžíce másla 1 žloutek sůl lžíce nakrájené pažitky
1 l polotučného mléka 400 g hladké mouky 2 vejce špetka soli 1 lžíce krupicového cukru tuk na smažení džem
2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru 1 hrnek mléka 1/4 hrnku oleje 1 hrnek mletého (dostanete koupit) máku 2 vejce 1 prášek do pečiva 1 vanilkový cukr špetka skořice a mletého hřebíčku špetka soli Citronová poleva: šťáva z 1 citronu asi 10 lžic cukru moučka
1 malý pórek 1 lžíce másla nebo oleje sůl a 1 lžičku Podravky 1 vrchovatá lžíce dět. krupičky 3/4 l mléka
3/4 l mléka 3 – 4 větší brambory 2 bobkové listy 5 kuliček nového koření, 3 kuličky pepře, sůl 3 lžíce zakysané smetany 2 lžíce hladké mouky
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress