Maďarská pomazánka
150 g suchého salámu 50 – 100 g taveného sýra 50 g majonézy trochu kečupu 2 stroužky česneku kousek červené papriky trošku sladké i pálivé papriky mleté sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
150 g suchého salámu 50 – 100 g taveného sýra 50 g majonézy trochu kečupu 2 stroužky česneku kousek červené papriky trošku sladké i pálivé papriky mleté sůl
1 květák 150 g majonézy 2 stroužky česneku citron sůl
1 menší hlávka bílého zelí 1 lžíce octa 2 lžíce cukru 1 krabička majonézy
Na 4 porce: 300 g těstovin (spirálky) 200 g kuřecích prsních řízků 100 g červeného hroznového vína 100 g ořechů (vlašských nebo pekanových) 2 stonky řapíkatého celeru 2 lžíce majonézy 1 lžička dijonské hořčice (nebo plnotučné) sůl, pepř
100 g ementálu 50 g majonézy svazek cibulek šťáva z citrónu sůl
3 středně velké brambory uvařené ve slupce 4 rohlíky nebo housky 80 g trvanlivého salámu 1 středně velká cibule 2 lžíce kečupu 1 lžíce zakysané smetany nebo majonézy 1 stroužek česneku 1 lžička worcesterské omáčky sůl, mletý pepř mletá sladká paprika lístky rukoly a pažitka
Celer cibulka kremžská hořčice majonéza bylinky vařené „zbyky“ kuřete bujon nebo vegeta
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress