Katův šleh
750 g vepřové kýty 150 g cibule 100 g kyselých okurek 100 g čerstvé červené papriky (nebo sterilovaná kapie) 100 g kečupu 1-2 feferonky olej worcester sůl, mletý pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
750 g vepřové kýty 150 g cibule 100 g kyselých okurek 100 g čerstvé červené papriky (nebo sterilovaná kapie) 100 g kečupu 1-2 feferonky olej worcester sůl, mletý pepř
Můžete si jej udělat pro sebe nejen jako chutnou večeři, ale i jako malé, nenáročné a přesto výborné pohoštění pro hosty. 200 g měkkého salámu (gothaj, junior, párkový – nebo šunka) 1 malé balení steril. hrášku 1 cibule 2 kyselé okurky 1 malá majonéza 1 lžíce hořčice cukr, sůl, ocet – podle chuti
4 půlky zelených paprik 2 natvrdo uvařená vejce 200 g měkkého tvarohu trochu sladké smetany 1 sladkokyselá okurka 2 rajčata sůl
4 plátky kuřecích prsou 40 g tvrdého sýra 40 g nivy 1 malá cibule 40 g anglické slaniny 50 g tvrdého salámu 2 malé kyselé okurky 2 větvičky máty 1 vejce 1-2 stroužky česneku sůl nebo grilov. či jiné koření
3 vejce vařená natvrdo 100 g tatarské omáčky 100 g šunky nebo šunkového salámu 1 kyselá okurka několik kapek citrónu, sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress