Zapečená vepřová žebírka
4 silnější plátky z vepřového karé 500 g kysaného zelí 100 g slaniny 1 cibuli 2 stroužky česneku 1 bobkový list 1 brambora 250 g zakysané smetany 4 lžičky kečupu mletý pepř, sůl olej
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 silnější plátky z vepřového karé 500 g kysaného zelí 100 g slaniny 1 cibuli 2 stroužky česneku 1 bobkový list 1 brambora 250 g zakysané smetany 4 lžičky kečupu mletý pepř, sůl olej
800 g brambor 2 vejce 4 lžíce hladké mouky 4 stroužky česneku sůl, mletý černý pepř, majoránka 400 g kysaného zelí 2 lžičky kmínu 2 lžíce oleje 150 g anglické slaniny 1 cibule cukr podle chuti sádlo na vymazání pekáčku
listové těsto moravské uzené tvrdý sýr kysané zelí oregano kmín na posypání vejce
600 g kysaného zelí pepř, sůl, mletá paprika 600 g vepřového bůčku grilovací koření kečup, hořčice olej
500 g vepřového ramínka 1 rajče 1 paprika 300 g kysaného zelí mletá paprika, sůl 1 dl kysané smetany 20 g másla
600 g předního hovězího masa sůl, mletý pepř 2 cibule 5 lžic oleje 1 lžička sladké mleté papriky 2 kuličky nového koření, 1 bobkový list pár kuliček pepře, kmín, majoránka 4 stroužky česneku 2 lžíce hladké mouky 7 dl vývaru 80 g slaniny 200 g kysaného zelí 120 g žampiónů
1 sáček instantního bramborového těsta 400 g kysaného bílého zelí 2 paprikové uzenky 1 vejce 1 cibule 1 lžíce oleje sůl hrubá mouka na vál
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress