Kuřecí ragú se zeleninou
2 kuřecí prsní řízky 1 sáček Knorr Inspirace Zapečené kuře s česnekem a sýrem 2 mrkve 1 pastinák (petržel) 1 menší květák 50 g zeleného hrášku 1 svazek petrželky 2 dl mléka 4 lžíce oleje 2 kousky čerstvé majoránky
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 kuřecí prsní řízky 1 sáček Knorr Inspirace Zapečené kuře s česnekem a sýrem 2 mrkve 1 pastinák (petržel) 1 menší květák 50 g zeleného hrášku 1 svazek petrželky 2 dl mléka 4 lžíce oleje 2 kousky čerstvé majoránky
1 menší květák sůl 1 kostka masoxu 1 malá konzerva sterilovaného hrášku nebo přiměřené množství čerstvého 1 lžíce másla 1 větší mrkev těstovinová rýže 1 vejce pažitka nebo petrželka
1/2 květáku 3 mrkve 1 malá plechovka sterilovaného hrášku 50 g másla 1 lžíce hladké mouky sůl 1/8 l smetany
1 velký květák 1 cibule 50 g másla 1 lžíce hladké mouky sladká paprika špetka muškátového květu sůl 1/8 l smetany
200 g květáku 150 g kapusty 150 g karotky sůl 2 vejce 1 středně velká cibule 4 lžíce mléka 200 g hrubé mouky 100 g tvrdého sýra tuk na pečení
1 menší květák 3 lžíce olivového oleje 3 jarní cibulky 1/2 červené papriky 1 stroužek česneku 1 lžička nastrouhaného zázvoru 3 lžíce sójové omáčky 3 vejce sůl, mletý pepř
1 květák 6 větších brambor 2 hrsti čerstvého nasekaného libečku 100 g nivy 100 g eidamu 4 vejce sůl, pepř 3 stroužky česneku kořenicí směs – např. Adžika kečup olej na vymaštění pekáče
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress