Kuřecí bašta
Śťavnaté a moc dobré! kuřecí prsa cibule tatarská omáčka Hellmanns olivový olej alobal
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Śťavnaté a moc dobré! kuřecí prsa cibule tatarská omáčka Hellmanns olivový olej alobal
2 bagetky (po 100 g) 4 kuřecí prsíčka sůl, mletý pepř hrst listů čerstvého špenátu 4 rajčata 50 g zelených oliv bez pecek 100 g mozzarelly 2 lžíce olivového oleje
500 g krátkých těstovin (např. Adriana) 300 g kuřecích prsíček 400 g pikantní nakládané zeleniny 200 g nakládaných žampiónových řezů 200 ml šlehačky 1/2 kelímku pomazánkového másla kuřecí bujón olivový olej citrón sůl, pepř 3 lžíce rajského protlaku oregano, bazalka
15-20 středních žampionů 1 kuřecí prsíčka 100 g sýr eidam (nebo jiný) oříšky (buráky, mandle …) máslo česnek, citron (citr. šťáva) sůl, pepř, kečup, sojová omáčka
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress