Rychlé kuřecí hranolky s pórkem a žampióny
2 kuřecí prsa olej 100 g bílé části pórku 50 g šunky 50 g žampionů 1 stroužek česneku sůl trošku sojové omáčky
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
2 kuřecí prsa olej 100 g bílé části pórku 50 g šunky 50 g žampionů 1 stroužek česneku sůl trošku sojové omáčky
Jídlo je to velmi chutné, jednoduché a poměrně rychlé! Kuřecí prsa houby cibule sůl, pepř olej smetana na vaření citrónová šťáva zelená petrželka na ozdobu
400 g kuřecích prsou 500 g těstovin 1 brokolice 1/2 l smetany na vaření 250 g nivy 3 cibule česnek – podle chuti sůl, pepř bazalka olej
300 g kuřecích prsou (pro 4 osoby) 250 g čínské zeleninové směsi (zmrazené) 1 pórek 2 lžíce oleje 1 lžička koření 5ti vůní (k dostání v supermarketech) sůl, pepř
400 g těstovin 2 lžíce olivového oleje 1 cibuli 1 stroužek česneku 3 uvařená kuřecí prsa (větší) 2 citrony 8 lžic smetany na vaření 2 lžíce nasekané zelené petrželky sůl, pepř
Lepší než chlebíčky! 300 g drůbežích jater 500 g kuřecích prsou 1 lžička bazalky 1 lžíce rostlinného oleje 2 vejce 200 ml smetany ke šlehání 1 listové těsto pepř, sůl 1 vejce na potření těsta
1/2 kg kuřecích prsou 1/4 kg hub (mohou být i žampióny) 1 velká cibule sůl,pepř špetka drceného kmínu hladká mouka olej oříšek másla
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress