Kuřecí játra na jablkách
400 g kuřecí játra 2 jablka 1 – 2 lžíce kečupu 1 střední cibule grilovací koření (nebo podravka) sůl, pepř olivový olej zelená petrželka na přizdobení
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
400 g kuřecí játra 2 jablka 1 – 2 lžíce kečupu 1 střední cibule grilovací koření (nebo podravka) sůl, pepř olivový olej zelená petrželka na přizdobení
500 g kuřecích (krůtích nebo vepřových játer) 3 lžíce kečupu 2 lžíce oleje sůl, pepř 2 lžíce hladké mouky
Nabízíme recept na delikátně výraznou , vydatnou a originální omeletu pro 4 osoby: 8 vajec 200 g cukety 100 g kuřecích jater 50 g listů římského hlávkového salátu 4 rajčata olivový olej extravergine máslo sůl, pepř
1 kuře 50 g cibule 3 lžíce másla 200 g kuřecích jater 50 g rýže 2 lžíce oleje 100 g žampiónů 50 g slaniny sůl, pepř 2 dl bílého vína asi 1/2 l vývaru (může být i z kostky)
300 g kuřecího masa (prsa nebo vykostěná stehna) 300 g kuřecích jater velká cibule 2 zelené papriky sůl, pepř olej sojová omáčka grilovací koření worchesterová omáčka
400 g pečeného kuřecího masa 1 kuřecí játra 250 g středně tučné vepřové plece 120 g bílé veky 1 dl mléka 2 vejce 40 g hladké mouky sůl, mletý pepř strouhaný muškátový oříšek olej na vymaštění formy
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress