Bratříčková polévka
S krajícem chleba jde o výbornou večeři pro 4 osoby. 50 g hrachu 50 g fazolí 50 g čočky 50 g krup 50 g kořenové zeleniny cibule 30 g sádla 30 g hladké mouky sůl, majoránka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
S krajícem chleba jde o výbornou večeři pro 4 osoby. 50 g hrachu 50 g fazolí 50 g čočky 50 g krup 50 g kořenové zeleniny cibule 30 g sádla 30 g hladké mouky sůl, majoránka
100 g krup 20 g másla 1 mrkev 1 řapíkatý celer 80 g uzeného masa 2 brambory pár bobkových listů hrst pažitky sůl
50 g hrachu 50 g čočky 50 g fazolí 50 g krup 50 g nastrouhané kořenové zeleniny 1 cibule 1 lžíce oleje 2 lžíce hladké mouky 1,5 l vody 2 stroužky česneku sůl, pepř, majoránka
Zelná kroupová polévka s rohlíkem přijde vhod nejen po silvestrovské noci, je výborná! 250 g krup (vhodné předem namočit) 5 brambor 3 klobásy čabajkového typu 1 sklenice kysaného zelí 2 stroužky česneku sůl polévkové koření (Maggi ev. j.)
Vepřové kosti (žebírka aj.) kousek mrkve, celeru, petržele sůl pár kuliček celého pepře a nového koření 2 stroužky česneku majoránka kroupy
300 g krup 300 g vepřového masa 300 g hub 60 g sádla česnek sůl
50 g krupek 100 g cibule 2 vejce 100 g másla 1 kostka bujónu 100 g žampiónů sůl, pepř, kmín, polévkové koření petrželová nať
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress